Jänes pussis (ÄK)
Ei saatavilla

Jänes pussis (ÄK)

Laaksonen, Heli

Jänes pussis on Suomen kaikkien aikojen suosituin äänikirja. Siitä otettiin myös maamme suurin äänikirjaensipainos (10 000 kpl). Tasaisella myynnillä kultalevyraja (15 000 kpl) ylittyy jouluna 2006. Levy on itse asiassa paljon enemmän kuin tavallinen äänikirja. Jänes pussis sisältää keikkataltioinnin Säkyläläisestä kanalateatterista, intensiivistä studiossa luettua runoa hienojen äänitaustojen höystämänä ja vielä Heli Laaksosen haastatteluosuuden. Monipuolisuudestaan johtuen levy kestääkin kuuntelua huomattavasti tavallista äänikirjaa paremmin.

Kui äänikirja?

Muuto vaa. Ko muusuamalaisek kysysivä. Ko teki miäl koitta. Ko Näkövammasten keskusliitost tul kukki ja kehui, et runoi o mukava kuulustel. Ko ei varsinaisest kiällettykkä. Ko murre o syntyn ja kasvan ääneks, ei sitä eres kuulu kirjaimiks pakotta. Ko sattus nyy tomse Haikosenkin tuntema ja sil ol studiovehke valminas. Ko ei ol tehny enne. Ko joku äirinkiäleopettaja ehrot. Ko tul nii sääli rekkamiäste pitki ja hiljassi yäajoi. Ko o nii levotoine olo, jollei koko ajan tee jotta.

Kustantaja: Sammakko
Sidosasu:
ean: 6420613970363

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.