Fellinin Satyricon
Ei saatavilla

Fellinin Satyricon

Fellini, Federico

 

Yleissivistykseen lukeutuva, hienostunut suurelokuva kenties kaikkien aikojen suurimmalta elokuvataiteen osaajalta, Federico Felliniltä, on Oscar®-ehdokkuudella* palkittu mestariteos. Ohjaaja, jonka käsialaa ovat maailmankuulut klassikot kuten La Dolce Vita, La Strada ja 8 ½, vie katsojan uskomattomalle visuaalisen fantasian matkalle täydellisen rappioituneeseen kulttuuriin tavalla, jolle ei löydy vertaista. Astu Keisari Neron aikaiseen, säädyttömään, eroottiseen ja kutkuttavaan Rooman valtakuntaan, jossa kaksi kilpailevaa opettajaa ottaa toisistaan mittaa yrittäen hurmata saman rakastajan.

Vetäen vertoja nyky-yhteiskunnan amoraalisuudelle nämä Rooman kansalaiset pitävät omaa mielihyvää kaikkea muuta arvokkaampana, ja keinot sen saavuttamiseksi ilmenevät niin voimakkaina hyvänolon hetkinä kuin äärimmäisinä epätoivon tekoina – kuvattuna järkyttävissä, ällistyttävissä ja loistokkaissa, visuaalisesti viettelevissä kohtauksissa.

*1970: Paras ohjaus

 

Kustantaja: SF Film
Sidosasu:
ean: 6420614655955
Ilmestymisvuosi: 1968
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.