Vita activa — Viikkokalenteri 2021

Vita activa — Viikkokalenteri 2021

Vastapainon viikkokalenteri vuodelle 2021 tarjoaa raamit aktiiviselle elämälle, kirjoittamiselle ja pohtimiselle. Vita activa -viikkokalenteri on painettu laadukkaalle Munken Pure -paperille ja varustettu kahdella kauniilla lukunauhalla.

Kangaspäällysteinen viikkokalenteri soveltuu kunnon kokoisena viikkokalenterina älyllis-kirjallisiin puuhin, hyvään aktiiviseen elämään, muistiinpanoihin ja muistojen kirjaamiseen.

Viikkokalenterissa on kullakin aukeamalla 7 päivää ja yksi muistiinpano-osio. Joka toinen aukeama on tyhjä muistiinpanoja varten. Vanhentuessaan tästä viikkokalenterista tulee muistokirja legendaarisesta vuodesta 2021.

Kalenterissa on myös kuukausisuunnitelma koko vuodelle sekä sivupari, johon kirjata luetut kirjat. Merkittynä on myös kuun vaiheet ja viikkonumerot. Muistiinpanoille on paljon tilaa ja kalentereista saa säilytettävän sarjan käsinkirjoitettuja muistoja.

"Termillä vita activa tarkoitan kolmea ihmisen perusaktiviteettia: työtä, valmistamista ja toimintaa. Ne ovat perusaktiviteetteja siksi, että jokainen niistä vastaa yhtä perusehdoista, joiden mukaisesti elämä maapallolla on ihmiselle annettu." Hannah Arendt

 

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 6429830026914
Ilmestymisvuosi: 2020

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.