Circles & Stones - Ympyt & kivet DVD
Ei saatavilla

Circles & Stones - Ympyät & kivet DVD

Rinnekangas, Rax

Kaksi ventovierasta kävelee toisiaan vastaan elokuvajuhlilla. He näkevät omat tunteensa toisen katseessa. On pakko pysähtyä ja kysyä: miksi minusta tuntuu, että olen tuntenut sinut jo tuhat vuotta?

Rax Rinnekankaan luova dokumentti on eksistentiaalinen löytöretki kaipaukseen, pelkoihin ja itseymmärrykseen. Nainen ja mies matkustavat useissa eri maissa ja etsivät toisen kautta jotain, puuttuvaa palasta, joka tekee omasta elämänkehästä kokonaisen. Pohdiskeleva tunnelma ja kivinen maisema kulkevat heidän kanssaan läpi elokuvan.

Kivet ovat molemmille merkityksellisiä ja ne määrittävät matkan suunnan. Kivet ovat turvallisia ja ikiaikaisia – kun ihmiset lähtevät, kivet jäävät. Kiveä vasten kipu hellittää, ja kivistä voi rakentaa ympärilleen suojaavan muurin. Kivien pariin voi tuntea kuuluvansa, jos omassa elämässä on saanut sivullisen roolin.

Ympyrä on matkan määränpää. Toinen kulkijoista on kadottanut sen, mikä on aina puuttunut toiselta. Kumpaisenkin kaipuu ajaa etsimään täydennystä, ympyrän täydellisyyttä. Mitä lopulta tarvitaan oman ympyrän sulkemiseen? Onko se edes mahdollista?

Kustantaja: Elokuvapalvelu J. Suomalainen
Sidosasu: dvd
ean: 6429990002209
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.