Ella ja kaverit Blu-Ray

Mustonen, Taneli

Minä olen Ella ja olen toisella luokalla. Meillä on mukava luokka ja mukava opettaja. Paitsi että viime aikoina opettajaa ei ole näkynyt, koska meidän vanha koulumme lopetettiin ja meidät siirrettiin uuteen kouluun. Täällä on kymmenentuhatta oppilasta ja niin paljon käytäviä, että emme ole vielä löytäneet uutta luokkaamme. Se on hassua, koska luokan piti olla ihan helpossa paikassa pannuhuoneen ja suksivaraston välissä. Olemme kyllä löytäneet liikuntasalin, jossa sata oppilasta pelasi pingistä yhdellä pöydällä ja ruokalan, jossa tarjoiltiin mysteerimöykkyjä sekä eksyneen tytön, joka on etsinyt omaa luokkaansa jo kolme kuukautta. Luokka olisi kyllä hyvä löytää, koska opettaja lupasi odottaa meitä siellä. Ja opettajasta olisi
ehkä apua selvittämään, kuka on Se Yksi ja miten se saataisiin tajuamaan, että on ihan tyhmä ajatus rakentaa vanhan koulumme päälle formularata.

Kustantaja: Elokuvapalvelu J. Suomalainen
Sidosasu:
ean: 6430050250034
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.