Wither - Uhka toisesta maailmasta DVD

Laguna, Sonny; Wiklund, Tommy

Kiiltokuvamaisen näyttävä joukko nuoria suuntaa mökkiviikonlopun viettoon tiettömään korpeen. Hienosti käyntiin lähtevä huvittelu loppuu kuin seinään, kun yksi tytöistä alkaa vaikuttamaan vakavasti sairaalta. Oireisiin kuuluvat myös hallitsemattoman väkivaltaiset purkaukset. Yhä karmeammaksi yltyvät käänteet tuntuvat liittyvän jollain lailla muinaiseen pahaan, jonka tulilinjalle nuoret tunkeilijat ovat nyt ajautuneet.

Wither - Uhka toisesta maailmasta on pohjoisiin oloihin päivitetty versio Evil Dead -elokuvista ja Eli Rothin räväkästä esikoisesta Cabin Fever. Välillä taustalla kummittelee myös aito ja alkuperäinen Night of the Living Dead. Tunnelmaa kiristetään taitavasti, ja loppua kohden kiihtyvä herkuttelu erikoistehosteilla saa kovapintaisimmankin katsojan haukkomaan henkeään. Yhdessä naispääosassa loistaa Rahalla saa -rikostrilleristä tuttu kaunotar Lisa Henni.

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6430051161506

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.