Fresh Meat DVD

Mulheron, Danny

Fresh Meat on kutkuttavasti makaaberi ja hilpeällä toiminnalla kuorrutettu komedia, joka ammentaa alkuvoimansa länsimaisen yhteiskunnan viimeisiin tabuihin lukeutuvasta aiheesta, kannibalismista. Ytimessä on uusiseelantilainen ydinperhe Crane, jonka kulisseissa kuplii ja kuohuu. Sen saa tuntea nahoissaan myös perheen omakotitaloon pakomatkallaan leiriytyvä kylmäverinen rikollisjoukko. Isä Hemi Cranella on nimittäin synkkääkin synkeämpi salaisuus: ehtymätön mieltymys ihmislihaan.

Kerran sotureita ja Star Wars -elokuvien tähti Temuera Morrison tekee väkivahvasti maaniseen roolin autoritaarisena perheen isänä. Kerronnassa on Quentin Tarantinon töistä muistuttavaa letkeyttä. Taustalla kangastelevat myös Peter Jacksonin uran varhaiset markkipaalut Bad Taste ja Braindead. Eikä ihme, sillä ohjaaja Danny Mulheron aloitti elokuvauransa Jacksonin hillittömän Meet the Feeblesin työryhmässä.

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6430051161667

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.