Suomalainen sarja
Ei saatavilla

Suomalainen sarja

von Bagh, Peter

Peter von Baghin keskeiset dokumenttielokuvat nyt ainutlaatuisena kokoelmana

Palkitun elokuvantekijän, kirjailijan ja kriitikon Peter von Baghin tuotannon keskeisimmistä elokuvista on koostettu kolmen DVD:n kokoelma ”Suomalainen sarja”. Kokoelma julkaistaan Kirjakarnevaaleilla Rautatientorilla tiistaina 20.5.2014 klo 16:30. Peter von Bagh on paikalla julkistamistilaisuudessa.


Suomalainen sarja” (Finsk Svit , Finnish Suite) koostuu kolmesta pitkästä dokumenttielokuvasta, jotka muodostavat tärkeän osan von Baghin 2000-luvun tuotantoa. Helsinki, ikuisesti” (2008) on muotokuva ja kaupunkisinfonia Pohjolan valkeasta kaupungista. Lastuja - taiteilijasuvun vuosisata” (2011) kertoo monipuolisen taiteilijasuvun kautta suomalaisen taiteen tarinan, unohtamatta laajempia yhteyksiä eurooppalaisiin virtauksiin. Muisteja - pieni elokuva 1950-luvun Oulusta” (2013) on ohjaajansa henkilökohtaisin elokuva. Siinä hän palaa nuoruuteensa ja kotikaupunkiinsa. Kaupunki sijaitsee Pohjois-Suomessa, mutta se voisi olla missä tahansa muuallakin sodan särkemässä, mutta eteenpäin katsovassa Euroopassa. Von Baghin jos kenen kohdalla yksityinen ja kansallinen on yleistä.

Kokoelma sisältää ohjaajan saatevihon (suomi, ruotsi, englanti)

Kustantaja: Illume
Sidosasu: dvd
ean: 6430055220001
Ilmestymisvuosi: 2014

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.