LOLO - Deittailun sietämätön riemi DVD
Ei saatavilla

LOLO - Deittailun sietämätön riemi DVD

Delpy, Julie

Delpyn kuudes ohjaus Lolo alkaa intiimialueiden tuntemusten vertailulla porekylvyssä. Pariisilaiset ystävykset Violette (Delpy) ja Ariane (Karin Viard) ovat tuulettumassa Biarritzissä. Pätkäsuhteisiin juuttuneet menevät mimmit ovat yhtä mieltä: kesäromanssi ei olisi pahitteeksi.

Vastakohtien väitetään vetävän toisiaan puoleensa. Iso tonnikala sylissä terassille lipsahtava IT-nörtti Jean-Rene (roolissa velmu supertähtikoomikko Dany Boon) ei voisi olla kauempana pääkaupungin muotipiireissä liihottelevan Violetten mieltymyksistä, mutta niin vain pari löytää toisensa puutarhajuhlien jälkeen. Viattoman Jean-Renen kielellinen lahjakkuus korvaa miesparan viheliäisen tyylitajun.

Pikaisesta kesädeitistä kasvaa kiihkeä suhde. Ylinopeuksilla toimivia pörssiohjelmia kehittelevä Jean-Rene saa tärkeän keikan pariisilaiselta pankilta. Muutto pääkaupunkiin, ja mahdollisesti jopa yhteiseen asuntoon kärjistää kiperästi rakastavaisten eroavaisuuksia. Äidin suhteita rutiininomaisesti sabotoiva 19-vuotias Lolo ?poika ei totisesti auta asiaa. Kirjailija Beigbeder (99 frangia) ja muotiguru Lagerfeld heittävät hilpeät roolit aivan omana itsenään.

Kustantaja: Cinema Mondo
Sidosasu:
ean: 6430061850155
Ilmestymisvuosi: 2016

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.