Marionettien elämästä
Ei saatavilla

Marionettien elämästä

Bergman, Ingmar

”Kun on homo, on uskoton. Sen surullisen seikan takia, ettemme voi saada lapsia”. Bergmanin Saksan kauden merkkiteos sisältää monta teemaa. Se aukaisee lapsettomien pariskuntien ja homoparien ongelmia siirtyäkseen äkkiä liike-elämän ja vanhan rahan tyhjyyteen, äitiriippuvuuteen ja pinnan alla dominoivan vaimon johtamaan paradoksiin, jossa tunteita ei voi koskaan purkaa. Toista ihmistä voi hallita vasta kun toinen on kuollut. Itseä voi hallita vasta sitten, kun on riistänyt henkensä.

Raskaasta aiheestaan huolimatta Bergman pystyy stimuloimaan katsojan ajatuksia. Tarina kerrotaan moninaisin takautumin, joka ei ole painolasti kuten usein myöhemmin. Reportaasinomaisesti meidät viedään kuin salapoliisitarinan keinoin selvittämään, mitä päähenkilön päässä tapahtuikaan. Bergman käytti Ozin velhosta tuttua tehokeinoa: vain elokuvan alku ja loppu ovat väreissä. Laina tuntuu fiksulta, sillä Bergman mielletään harmaan eri sävyjen kuvaajaksi.

Kustantaja: SF Film
Sidosasu:
ean: 6438044022957
Ilmestymisvuosi: 1980

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.