Viiru & Pesonen - Kokoelma 3-DVD-box
Ei saatavilla

Viiru & Pesonen - Kokoelma 3-DVD-box

Kokoelmaboksi sisältää kaikki kolme ihanaa ukko Pesosen ja kissa Viirun elokuvaa. Luvassa on roppakaupalla hupsuttelua, rakkautta, naurua ja nikottelua...

Viirun syntymäpäivä:
Viiru ja Pesonen ovat järvellä kalassa. Kesken kaiken tuuli yltyy ja alkaa sataa lunta. Kaiken lisäksi tulee pimeää! Eksyksissä myrskyn keskellä ystävykset joutuvat etsimään suojaa ihan oikeasta iglusta! Siellä Viiru ja Pesonen muistelevat kuluneen vuoden tapahtumia.

Viiru ja Pesonen:
Viirun mielestä siivoaminen ei kuulu kissan velvollisuuksiin, ainakaan Pesosella ei ole oikeutta käskeä häntä niin ikävään puuhaan. Niinpä Viiru päättää kirjoittaa itse kuninkaalle. Siitä alkaa hauska seikkailu, johon lisämaustetta tuovat naapurissa asustava yliutelias Kosonen sekä Pesosen tungetteleva Alfred-veli.

Viiru ja Pesonen joulupuuhissa:
Joulu on jo ovella, kun Viiru-kissa kuulee lasten puhuvan pukista ja tontuista... Viiru ei ole vielä koskaan tavannut joulupukkia, joten se syöksyy kotiin Pesosen luokse vaatimaan selitystä. Pesonen selittää, että ehkäpä joulupukki tulee jouluna. Tai ehkä pukki ei tule ollenkaan, sitä kun ei voi koskaan tietää varmasti. Viiru ei tyydy tähän vastaukseen, joten hän yrittää pakottaa Pesosen lupaamaan että pukki tulee ? muuten hän ei aio tosiaankaan viettää joulua enää koskaan!

 

Kustantaja: SF Film
Sidosasu:
ean: 6438044222159
Ilmestymisvuosi: 2016

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.