Haarautuvan rakkauden talo
Ei saatavilla

Haarautuvan rakkauden talo

Kaurismäki, Mika

HAARAUTUVAN RAKKAUDEN TALO on hulvaton komedia sivistyneeksi tarkoitetusta avioerosta, josta tulee jotakin aivan muuta...

Juhanin (Hannu-Pekka Björkman) ja Tuulan (Elina Knihtilä) avioliitto natisee liitoksissaan This description is from Boostep.fiHe päättävät erota, mutta sopivat asuvansa saman katon alla sulassa sovussa niin kauan, kunnes talo saadaan myytyä. Sivistynyt avioero siis. Juhani laatii säännöt, joiden mukaan yhteisasumisen pitäisi sujua, mutta tulee itse rikkoneeksi niitä ensimmäisenä, kun tuo kotiin baarista naisen yhdeksi yöksi. Kostoksi Tuula kutsuu taloon avioliiton aikaisen syrjähypyn – ja Juhanin pitää alkaa miettiä seuraavaa siirtoa. Seuraa uskomaton tapahtumaketju, joka paljastaa kuinka lähellä toisiaan ovat rakkaus ja viha. Juhani ja Tuula punovat kilpaa mitä mielikuvituksellisempia, koomisempia ja kamalampia tapoja loukata ja syyllistää toisiaan avioliiton aikaisista vääryyksistä – ja loppuratkaisu on jotakin aivan odottamatonta... Katso myös täysin viimeistelty vaihtoehtoinen loppu!

Kustantaja: SF Film
Sidosasu:
ean: 6438044227154
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.