Best British Classics 7 4-DVD
Ei saatavilla

Best British Classics 7 4-DVD

various

Erään avioliiton muotokuva
Vasta Violetin salaisen päiväkirjan löydyttyä, kauan hänen kuolemansa jälkeen, paljastuu odottamaton totuus hänen salaisesta rakkaudestaan. Elokuva on häikäisevän romanttinen kertomus suhteesta, yhtä kielletystä kuin viettelävästäkin, maailmansotien välisen ajan kuhisevassa Lontoossa.

Ruuvikierre
1920-luvun Englanti. Nuori ja naiivi opettajatar saa työpaikan kahden lapsen yksityisopettajana suurella ja kauniilla kartanolla. Maaseudun rauhaa kuitenkin häiritsevät menneisyyden haamujen öiset vierailut. Talon karmivat salaisuudet alkavat hiljalleen selvitä, ja hän joutuu syvälle menneisyyteen etsiessään totuutta talon historiasta.

Kuunkivi
Iki-ihastunut tyttö perii 18-vuotispäivänään setänsä tärkeimmän esineen: suuren intialaisen timantin. Onni muuttuu pian epätoivoksi, kun timantti osoittautuu kirotuksi. Mikä pahinta, uskonlahko on päättänyt saada jalokiven takaisin hinnalla millä hyvänsä.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 6438194035814
Ilmestymisvuosi: 2011

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.