BYZANTIUM DVD

Neil, Jordan

Muun muassa Veren vangit -vampyyriklassikon ohjaajana tunnettu Neil Jordan palaa takaisin täysiverisen yliluonnollisen elokuvan pariin kypsällä ja tyylikkäällä Byzantiumilla. Elokuvan pääosia tähdittävät Gemma Arterton (Hannu ja Kerttu: Noitajahti), Saoirse Ronan (Vieras, Oma taivas) ja Sam Riley (Control).

Clara ja hänen tyttärensä Eleanor ovat kauniita, älykkäitä - ja tappavia. Vampyyrikaksikko on elänyt tien päällä vuosikymmenestä toiseen, antaen kauneutensa auttaa heitä eteenpäin ja paeten vihollista, jonka Clara pitää salaisuutena jopa omalta tyttäreltään.

Vampyyrinaiset asettuvat pieneen uneliaaseen rantakaupunkiin ja toivovat voivansa aloittaa uuden elämän ränsistyneen Byzantium-hotellin tiloissa. Heidän salaisuutensa on kuitenkin kovin raskas nuoren Eleanorin pidettäväksi, etenkin kun kuvioihin ilmestyy komea nuori mies. Voiko vampyyrikaksikko viimeinkin astua varjoista esiin?

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kesto
118min

 

Kustantaja: Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 6438194075216
Ilmestymisvuosi: 2014
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.