Green Street Hooligans: Underground DVD

Nunn, James

Danny (Scott Adkins) on selviytynyt elämässä aina nyrkein - ensin koulun pihoilla ja myöhemmin huligaanijoukko Green Street Eliten riveissä. Kun Dannyn pikkuveli murhataan raa’asti kahden jengin välisessä taistelussa, ei Dannylla ole muuta vaihtoehtoa kuin liittyä vielä kerran Green Street Eliten pahamaineiseen joukkoon. Pubissa kulahtaneet jengikaverit on ensin koulittava uuteen kuntoon, ja sen jälkeen on porukka pian sotajalalla saadakseen pikkuveljen tappajan vastaamaan teoistaan. Oikeus otetaan nyt omiin nyrkkeihin, eikä Green Street Hooligansin tappelut ole koskaan olleet raadollisempia. Silmä silmästä. Kosto tulee olemaan armoton!

Green Street Hooligans Underground on sarjan tähän asti brutaalein elokuva englantilaisista huligaanijengeistä ja heidän keskinäisistä yhteenotoista. Pääroolissa nähdään nouseva brittitoimintatähti ja potkunyrkkeilijä Scott Adkins, joka on tuttu mm. elokuvista Ninja, The Bourne Ultimatum - Medusan Sinetti sekä viimeisimpänä The Expendables 2.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6438194505911
Ilmestymisvuosi: 2013

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.