HEMLOCK GROVE 1.KAUSI DVD
Ei saatavilla

HEMLOCK GROVE 1.KAUSI DVD

Roth, Eli

Nuori teinityttö löydetään raa?asti murhattuna pientä teollisuuskaupunkia ympäröivästä metsästä. Osa Hemlock Groven asukkaista uskoo veriteon takana olleen nelijalkaisen pedon, osa taas pelkää kyseessä olleen ihmisen ? tai kummankin. Pyrkimys saada murhaaja kiinni mahdollisimman nopeasti tuo yhteen kaupungin varakkaimman perheen pojan ja teini-ikäisen kulkurin. He joutuvat kuitenkin taistelemaan sekä aikaa että yhteisönsä salaisuuksien muuria vastaan ? ja voivatko heidän omat salaisuutensa olla lopulta kaikkein suurimpia? Netflixin alkuperäissarjoihin lukeutuva HEMLOCK GROVE on modernin kauhumaestro Eli Rothin (Hostel-saaga, Cabin Fever)
tuotantoa, ja sarjaa on verrattu niin Twin Peaksiin kuin True Bloodiinkin. Kiehtovan kauhusarjan pääosissa loistavat muun muassa Famke Janssen (X-Men), Skarsgårdin näyttävään tähtiperheeseen kuuluva Bill Skarsgård sekä Dougray Scott (Täydelliset naiset).

Kustantaja: Atlantic
Sidosasu:
ean: 6438194704918
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.