Skyfall

Mendes, Sam

Daniel Craig palaa rooliinsa James Bond 007:na filmihistorian pisimpään jatkuneen elokuvasarjan 23. osassa, 007 SKYFALL. Bondin lojaalisuus joutuu koetukselle, kun M:n (JUDI DENCH) menneisyys palaa vainoamaan tätä. 007:n on jäljitettävä ja tuhottava uhka, vaikka se vaatisi miten suuria henkilökohtaisia uhrauksia. Bondin viimeisin tehtävä menee pahasti pieleen ja ympäri maailman toimivien agenttien salaiset henkilöllisyydet paljastuvat.
MI6 joutuu myös hyökkäyksen kohteeksi pakottaen M:n siirtämään virastonsa uusiin tiloihin. Tapahtumien johdosta M:n asema ja auktoriteetti kyseenalaistetaan tiedustelu- ja turvallisuusasioiden valiokunnan uuden puheenjohtajan Malloryn (RALPH FIENNES) toimesta. MI6:n ollessa nyt uhattuna niin sisältä kuin ulkoa käsin, M:llä on vain yksi liittolainen, johon luottaa: Bond. 007 ottaa vastaan salaisen tehtävän - apunaan ainoastaan kenttäagentti Eve (NAOMIE HARRIS) - seuraten vihjettä salaperäisestä Silvasta (JAVIER BARDEM), jonka tappavat motiivit eivät ole vielä paljastuneet.

Kustantaja: SF Film
Sidosasu: dvd
ean: 7333018000865
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.