Sherlock - Kausi 1 (Blu-ray)
Ei saatavilla

Sherlock - Kausi 1 (Blu-ray)

Gatiss, Mark

Fiktion kaikkien aikojen kuuluisin ja pisin ystävyyssuhde saa uuden alun kun Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) ja tri John Watson (Martin Freeman) ajautuvat keskelle hämmentävimpiä mysteerejä ja kiehtovimpia seikkailuja ? ja saavat peräänsä tietenkin vaarallisimmat rikolliset. Sherlock Holmes on palannut, sellaisena kuin hänet oli tarkoitettu - kiivaana, nykyaikaisena, monimutkaisena ja vaarallisena. Palkittu Benedict Cumberbatch tuo esiin mestarietsivän modernin ruumiillistuman täysin uudessa valossa mukaansa tempaavassa BAFTA-palkitussa draama-sarjassa.

Vaaleanpunainen kuolema 
Afghanistanista palaava loukkaantunut sotasankari tapaa erikoisen mutta karismaattisen neron, joka etsii huonetoveria. Odottamaton ystävyys tri Watsonin ja Sherlock Holmesin välillä on alkanut. Scotland Yard painii kummallisen itsemurhasarjan kanssa ja joutuu pyytämään mestarietsivän apua.

Sokea pankkiiri 
Vanha opiskelukaveri ottaa Sherlockiin yhteyttä. Pankkiin, jossa hän työskentelee on murtauduttu. Mitään ei ole viety, mutta seinällä olevan kuvan päälle on maalattu kummallinen hieroglyfi spraymaalilla. Sherlock ja tri Watson aloittavat kadonneen työntekijän, Eddie Van Coonin, etsinnät.

Elämä pelissä 
Sherlock on tylsistynyt Lontoon rikollisten mielikuvituksettomuuteen, mutta ei pitkään sillä hän saa varsin hankalan tapauksen ratkaistavakseen. Hänen veljensä Mycroft pyytää häntä ratkaisemaan tapauksen, johon liittyy junaraiteilta löytynyt kuollut valtion virkamies. Ensisilmäyksellä se tuntuu läpihuuto jutulta, mutta osoittautuukin vaaralliseksi palapeliksi.

Kustantaja: SF Film
Sidosasu:
ean: 7333018004740
Ilmestymisvuosi: 2009

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.