Mission: Impossible - Rogue Nation Blu-Ray
Ei saatavilla

Mission: Impossible - Rogue Nation Blu-Ray

McQuarrie, Christopher

Tom Cruise palaa Ethan Huntin rooliin ja ottaa jälleen vastaan vaarallisen tehtävän elokuvassa Mission: Impossible - Rogue Nation, joka on toimintaelokuvasarjan viides osa.

Erittäin salaisia peitetehtäviä suorittava vakoilujärjestö IMF on ennenkin joutunut hiillostuksen kohteeksi, mutta nyt sitä uhkaa lakkauttaminen. Samaan aikaan maailmaa uhkaa Syndikaatti, huippukoulutettu ryhmä entisiä agentteja, jotka ovat hylänneet kotimaansa ja ajavat omia etujaan. Syndikaatin on pitkään huhuttu olevan vain vakoojien keskuudessa liikkuva myytti eikä CIA usko koko ryhmän olemassaoloon. Ethan Hunt on kuitenkin saanut juuri kokea karvaasti, että järjestö on paitsi voimissaan, myös vääjäämättä tikittävä aikapommi, joka voi räjähtää hetkenä minä hyvänsä. Ja vaikka oman agenttiryhmän kohtalo on vaakalaudalla, Ethan ei voi kääntää selkäänsä, kun pelissä ovat korkeimmat mahdolliset panokset.

 

Kustantaja: Fox-Paramount
Sidosasu:
ean: 7340112723545
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.