King Arthur - Legend of the Sword Blu-ray
Ei saatavilla

King Arthur - Legend of the Sword Blu-ray

Ritchie, Guy

Maineikas ohjaaja Guy Ritchie tuo dynaamisen tyylinsä eeppiseen ja toiminnantäyteiseen fantasiaseikkailuun King Arthur: Legend of the Sword. Elokuvan nimiroolissa nähdään Charlie Hunnam. Kyseessä on koruton kuvaus tarujen Excalibur-myytistä, joka siivittää Arthurin matkaa kadulta valtaistuimelle.

Kun pienen Arthur-pojan isä murhataan, Arthurin setä Vortigern (Jude Law) nappaa kruunun itselleen. Arthur, jolta on näin viety syntymäoikeus ja joka ei edes tiedä, kuka hän on, joutuu käymään kovan koulun kaupungin sivukujilla. Kun hän sitten vetää miekan kivestä, hänen elämänsä mullistuu ja käy vääjäämättä ilmi, kuka hän todella on... piti hän siitä tai ei.

Hunnamin (FX:n Sons of Anarchy) ja Oscar-ehdokas Law’n (Päämääränä Cold Mountain, Lahjakas herra Ripley) rinnalla pääosissa nähdään Astrid Bergès-Frisbey (Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä), joka on Mage; Oscar-ehdokas Djimon Hounsou (Blood Diamond - veritimantti, In America) on Bedivere; Aidan Gillen (HBO:n Game of Thrones) on Goosefat Bill; ja Eric Bana (Star Trek) on Arthurin isä, kuningas Uther Pendragon.

 

Kustantaja: Warner
Sidosasu:
ean: 7340112738150
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.