Synkooppi 3/2020
Ei saatavilla

Synkooppi 3/2020

Synkooppi-lehti on Helsingin yliopiston musiikkitieteen opiskelijoiden ainejärjestön Synkooppi ry:n julkaisu. Synkooppi on musiikkialan yleislehti, jossa julkaistaan juttuja kaikilta musiikkielämän osa-alueilta artistihaastatteluista tieteellisiin artikkeleihin, opiskelijaelämästä yleisiin
kulttuuriaiheisiin, musiikinhistoriallisista etnomusikologisiin. Lisäksi joka numerossa on kiinnostavia levy- ja konserttiarviointeja. Lehden kirjoittajina toimivat niin alan opiskelijat kuin varttuneemmatkin musiikkitieteilijät.

Lehteä toimittavat opiskelijat, ja nuoren toimituskunnan ansiosta lehti pysyy pitkistä perinteistään huolimatta aina tuoreena. Synkooppi-lehti juhli 30-vuotisjuhlaansa vuonna 2008, ja 100. opus ilmestyi syksyllä 2010. Monet lehdessä aikaisemmin ilmestyneistä artikkeleista ovat yhä kiinnostavia niin tieteellisesti kuin aikansa kulttuurin tuotteina.

 

Kustantaja: Synkooppi ry
Sidosasu:
ean: 777051
Ilmestymisvuosi: 2016

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.