Miekka kivessä (Disney klassikot 18)
Ei saatavilla

Miekka kivessä (Disney klassikot 18)

Reitherman, Wolfgang

Erään kirkon pihalla on alasimeen isketty miekka. Tarinan mukaan siitä, joka saa miekan irti, on tuleva Englannin kuningas. Monet ovat sitä koettaneet, mutta kukaan ei ole onnistunut - ja siksi on Englanti vailla kuningasta. Arthur, Artuksi kutsuttu, on nuori poika, joka asuu kasvatusisänsä ja tämän Kay-pojan kanssa.
Kerran Arttu on Kayn kanssa metsällä ja eksyy majaan, jossa asuu Merlin-velho. Merlin ottaa pojan oppilapsekseen ja kertoo tälle totuuksia elämästä ja esittelee hauskalla tavalla uusia näkökulmia erilaisiin pulmatilanteisiin. Kun Kayn aseenkantaja ei pääsekään suuriin turnajaisiin, määrää kasvatusisä Artun tähän tehtävään. Arttu-parka kuitenkin unohtaa Kayn miekan kotiin eikä hänelle jää muuta vaihtoehtoa kuin yrittää vetää irti alasimeen isketty miekka kirkon pihalta? Miekka kivessä pohjautuu kiehtovaan legendaan kuningas Arthurista.

Miekka kivessä on Disneyn 18. Klassikko ja tämä juhlajulkaisu sisältää parannellun kuvan ja äänen lisäksi aivan uutta lisämateriaalia.

 

Kustantaja: Disney
Sidosasu:
ean: 8717418166267
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.