Tarzan (Disney klassikot 37)
Ei saatavilla

Tarzan (Disney klassikot 37)

Tarzan valloittaa viidakon ja katsojien sydämet Disneyn vauhdikkaimmassa piirroselokuvassa. Tartu siis liaaniin ja heittäydy mukaan huimaan seikkailuun!

Poikasensa menettänyt gorillaäiti Kala adoptoi orvon Tarzanin ja haluaa kasvattaa hänestä oikean gorillan. Lauman johtajan Kerchakin mielestä Tarzan on liian erilainen, mutta Kalan mieliksi hän antaa pojan jäädä laumaan. Tarzan elää kepposten täyttämän lapsuuden muiden eläinlasten kanssa ja hänestä tulee taiturimainen kiipeilijä, joka viilettää puusta toiseen korkealla maanpinnan yläpuolella. 

Kasvaessaan suuremmaksi Tarzan saa todeta, että viidakko kätkee varjoihinsa myös vaaroja. Varsinainen seikkailu alkaa, kun viidakkoon saapuu tutkija Porter mukanaan herkällä liipasinsormella varustettu eränkävijä Clayton, joka haluaa saada gorillat saaliikseen. Tarzan ryhtyy taisteluun pelastaakseen ystävänsä ja ansaitakseen Kerchakin kunnioituksen. Samalla hän tutustuu Porterin kauniiseen tyttäreen Janeen, eikä mikään ole enää kuten ennen?

Kustantaja: Disney
Sidosasu:
ean: 8717418273347
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: DVD

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.