Risto Räppääjä ja Yöhaukka (Blu-ray)
Ei saatavilla

Risto Räppääjä ja Yöhaukka (Blu-ray)

Koivusalo, Timo

Riemukkaan koko perheen seikkailun pääosissa nähdään samat hurmaavat lapsinäyttelijät Samuel Shipway ja Sanni Paatso, jotka nähtiin Riston ja Nellin rooleissa jo kahdessa aikaisemmassa Timo Koivusalon ohjaamassa Räppääjä-elokuvassa. Yöhaukka-elokuvassa on jälleen myös runsaasti uusia raikkaita lauluja.

Risto löytää onkimatoja kaivaessaan aarteen ja löytöpaikalla aloitetaan arkeologiset kaivaukset. Kun alueelta löytynyt arvokas rautakautinen sormus katoaa, näyttää varmalta, että lähistöllä liikkuu kaivauksia ryöväävä yöhaukka! Tapaus saa ällistyttävän käänteen, kun selviää, että Rauha Räppääjä on sekaantunut asiaan. Vielä kummallisemmaksi kaikki menee, kun Lennart Lindberg joutuu epäiltynä telkien taakse. Onko Elvillä salattu menneisyys ja miksi ihmeessä Nellikin alkaa käyttäytyä oudosti? Tästä kaikesta Risto aikoo ottaa selvää ja lähtee tuon salaperäisen yöhaukan jäljille.

Kustantaja: DVD
Sidosasu: dvd
ean: 8717418483548

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.