3-Movie Collection - Inside Out/Up/Good Dinosaur (Blu-Ray)
Ei saatavilla

3-Movie Collection - Inside Out/Up/Good Dinosaur (Blu-Ray)

Inside Out 
Disney Pixarilta tulee nyt nyt hauska, lämmin ja "tunteikas" elokuva, josta on tullut arvostelumenestys ja joka on ihastuttanut katsojia ympäri maailman. Oletko koskaan katsonut toista ihmistä ja miettinyt, mitä hänen mielessään liikkuu? Disney Pixarin Inside Out - Mielen sopukoissa vie vauhdikkaaseen seikkailuun halki tietoisuuden vastatakseen siihen kysymykseen. 11-vuotiaan Rileyn aivojen komentokeskuksessa työskentelee viisi tunnetta. Niitä johtaa optimistinen Ilo, joka yrittää kaikin tavoin pitää Rileyn onnellisena. Ilolla on apunaan Pelko, Kiukku, Inho ja Suru.

Up 
Karl Fredrickson on 78-vuotias, eläkkeelle jäänyt ilmapallokauppias, joka päättää viimein toteuttaa unelmansa ja lähteä seikkailemaan. Taloonsa sidottujen tuhansien ilmapallojen avulla hän lentää kohti Etelä-Amerikkaa. Mutta Karl tajuaa liian myöhään, että hänen pahin painajaisensa, Rasmus-niminen ylivilkas 8-vuotias partiopoika, onnistuu olemaan väärässä paikassa väärään aikaan nimittäin Karlin verannalla! Niin tämä yllättävä parivaljakko joutuu huimaan seikkailuun Etelä- Amerikassa ja saa uusia ystäviä, kuten Dogin, puhuvan koiran ja lentokyvyttömän linnun, Kevinin.

The Good Dinosaur 
Entä jos maapallon elämän pysyvästi muuttanut asteroidi ei olisi osunutkaan maapalloon ja dinosaurukset eivät olisi kuolleet sukupuuttoon? Tässä dinosaurusten maailmaan sijoittuvassa seikkailussa tutustutaan apatosaurus Arloon, joka saa erikoisen ystävän ? Puppe-nimisen ihmisen. Vaeltaessaan halki karun ja mystisen maailman Arlo oppii kohtaamaan pelkonsa ja oivaltaa, mihin kaikkeen pystyy

Kustantaja: Disney
Sidosasu:
ean: 8717418486525
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: BR

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.