Akvaviitti
Ei saatavilla

Akvaviitti

Lindgren, Torgny

Akvaviitti on kertomus uskosta ja epäuskosta, hitaasta ja nopeasta kuolemasta sekä eräästä harvinaislaatuisesta mausteviinasta.

Olof Helmersson oli vapaakirkollisen herätysliikkeen johtohahmo 1950-luvun Västerbottenissa. Hän oli vaikuttava ja karismaattinen niin ruumiinrakenteeltaan kuin saarnaamisen lahjoiltaan. Vahvoina vuosinaan hän pelasti 416 sielua, jotkut kahteen kertaan, haitarimusiikin tahdissa.

Puoli vuosisataa myöhemmin Helmersson palaa hänelle vieraaksi muuttuneelle seudulle. Nyt hänellä on aivan toisenlainen sanoma kuin nuorena: hänen pitäisi saada ihmiset vakuuttuneeksi siitä, että Jumalaan ei kannata uskoa. Tehtävän tekee vaikeaksi se, että suurin osa pelastetuista on ennen hänen paluutaan ehtinyt kuolla tai jo muutenkin luopua uskostaan. Jotkut harvat taas pitävät pelastuksesta kiinni viimeiseen hengenvetoon.

Elinvoimaisimman kautensa ohittaneen entisen saarnamiehen ja harvaan asutun maaseudun kuvauksessa on kaihoisa vire, mutta valoa tarinaan tuovat Lindgrenin oivaltava kerronta ja myötätuntoinen huumori.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 8782713144777
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.