Norsunhoitajien lapset
Ei saatavilla

Norsunhoitajien lapset

Høeg, Peter

Norsunhoitajien lapset sijoittuu monenkirjavien asukkaiden ja eläinten asuttamalle Finøn saarelle, joka sijaitsee keskellä Mahdollisuuksien merta sekä Kööpenhaminaan, jossa järjestetään kaikkien maailman uskontokuntien yhteinen keskustelufoorumi.

Sanavalmis neljätoistavuotias Peter, hänen neuvokas isosiskonsa Tilte sekä pitkänhuiskea isoveljensä Hans saavat huomata, että heidän pappi-isänsä ja kanttoriäitinsä eivät olekaan lähteneet Espanjaan lomamatkalle, vaan kadonneet mystisesti. Mutta miksi niin monet viranomaiset ja hengelliset ryhmittymät huolestuvat pappilan lasten tilanteesta? Mitä ihmettä pappispariskunnalla voi olla tekeillä, kun asioihin puuttuu jopa turvallisuuspoliisi?


Tiltellä on vastaus: ”He ovat norsunhoitajia, se juuri on isän ja äidin ongelma, he ovat norsunhoitajia tietämättä sitä itse.” Ja Peter jatkaa. ”Hän tarkoittaa sitä, että äidillä ja isällä on sisällään jotain mikä on paljon suurempaa kuin he itse.”

Peter Høegin vauhdikas veijariromaani kurottaa sekä syvyyksiin että taivaisiin. Kantavina teemoina ovat muiden muassa rakkaus ja kasvaminen kohti vapautta.

Kustantaja: Tammi pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 8782713169268
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.