Omistus

Strauss, Botho

Helleaalto Berliinissä 1976. Kirjakauppias Richard Schroubek on sulkeutunut asuntoonsa ja kirjoittaa. Hänen rakastettunsa on äkkiä jättänyt hänet, nyt on aika arvioida elämä uudelleen. Sivu sivun jälkeen täyttyy muistiinpanoista maailmasta, joka liikuttaa häntä yhä vähemmän ja vähemmän. Hylätyksi tulemisen tuska saa hänet tahtomattaan luomaan ympärilleen tyhjiön. Kärjistynyt tilanne saa hänet näkemään ympäröivät ihmiset ja asiat merkillisen tarkasti. Rakastettukin tuntuu olevan lähempänä häntä kuin koskaan intensiivisesti eletyn suhteen aikana. Hän viettää ”kuherruskuukautta eron kanssa”.


Botho Strauss (s.1944) on saksalaisen kirjallisuuden lupaavia uusia nimiä. Hän toimii dramaturgina Berliinissä. Omistus on hänen ensimmäinen suomennettu romaaninsa, nykyaikaisen ”vapaan” rakkaussuhteen kuvaus, analyysi siitä miten voimakkaat tunteet syntyvät ja vyöryvät ihmisen ylitse.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9510088633
Ilmestymisvuosi: 1978
Kirjastoluokka: 844 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.