Kirjoituksia 1929-1938
27,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Kirjoituksia 1929-1938

Wittgenstein, Ludwig

Kokoelma Wittgensteinin eri aikoina ja eri yhteyksissä julkaisuja kirjoituksia täydentää olennaisella tavalla kuvaa filosofin ajattelun kehittymisestä vuodesta 1929 lähtien, jolloin hän palasi Cambridgeen aloittaen uudelleen filosofisen kirjoitustyönsä.

Kirjoitukset "Huomautuksia loogisesta muodosta", "Esitelmä etiikasta" ja osittain myös "Huomautuksia Frazerin teokseen The Golden Bough" ajoittuvat paluuta välittömästi seuranneeseen aikaan. Yksityistä kokemusta ja havainnonsisältöjä sekä syytä, vaikutusta ja intuitiivista käsittämistä koskevat muistiinpanot liittyvät puolestaan Wittgensteinin ajattelun siihen vaiheeseen 1930-luvun puolivälin tienoilla ja vähän sen jälkeen, jolloin hän aloitti pääteokseensa Filosofisia tutkimuksia huipentuneen tutkimustyönsä.

Heikki Nyman tarkastelee laajassa jälkikirjoituksessaan Wittgensteinin filosofian ja filosofiankäsityksen eräitä keskeisiä piirteitä ja historiallisia yhteyksiä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9510133663
Ilmestymisvuosi: 1986
Kirjastoluokka: 11

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.