Jäähyväisvalssi
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Jäähyväisvalssi

Kundera, Milan

”Ongelmani ei ole impotenssi eikä homoseksuaalisuus. Se on jotain paljon pahempaa… Rakastan vaimoani. Se on eroottinen salaisuuteni.”
Ongelma johtaa ilman muuta toiseen. Ennen pitkää Klima, juhlittu jazztrumpetisti (ja väistämättä joskin vähän haluttomasti myös naistenmies) kuulee, että iltaisen syrjähypyn tuloksena nuori sairaanhoitaja on tullut hänelle raskaaksi.

Miten ihmeessä hän pystyy salaamaan tiedon vaimoltaan? Ja kuin hän saisi taivutelluksi sairaanhoitajan, Ruzenan, aborttiin? Kaunis mustasukkainen vaimo, tämän yhtä mustasukkainen poikaystävä, lääkäri, sairaanhoitajat, poliittinen toisinajattelija ja jopa amerikkalainen miljonääri vedetään viiden päivän surkuhupaiseen selvittelykierteeseen, jota käydään tšekkoslovakialaisessa naisten hedelmällisyyden kohentamiseen erikoistuneessa kylpylässä.
Pariisilaistuneen Milan Kunderan Jäähyväisvalssi ei ole ilmestynyt tšekin kiellä, vaan ensimmäisen kerran ranskannoksena 1976. Se on julkaistu useissa Euroopan maissa, sen häpeämätöntä ilonpitoa ja nautinnollista kerronnan tapaa on kiitetty kaikkialla. ”Kirja on noita tyylikkäitä, salamielisiä kirjoja, jotka jättävät lukijalle iloisen ja kevyen olon”, kirjoitti The Times.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9510145386
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä0
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.