Suojaverkko

Böll, Heinrich

Tämä länsisaksalaisen nobelkirjailijan uusi väkevä romaani pureutuu aikamme yhteiskunnan ja ihmisen kipeimpiin ongelmiin: väkivaltaan ja pelkoon. Pääosassa on suuren lehtikonsernin pääjohtaja Fritz Tolmin perhe, mutta Tolmin perheen kohtalosta romaani laajenee panoraamaksi koko saksalaisesta yhteiskunnasta.

Fritz ja Käthe Tolm edustavat sekä taloudellista valtaa että mielipidevaltaa. Siksi he kuuluvat poliisin turvatoimien ykkösryhmään. Heidän jokaista askeltaan vartioidaan, heidän jokaista puheluaan kuunnellaan. Ja silti he pelkäävät – syystä; kuten käy ilmi. Perheen aikuiset pojat ovat irtautuneet perheestä. Heidän kauttaan romaanin rakentuvat kokonaan uuteen elämäntapaan pyrkivien vastakulttuurien maailmat.

Suojaverkko kertoo kolmesta päivästä Tolmin perheen elämässä. Näinä dramaattisina päivinä kulissit sortuvat, harhat perinteisen yhteiskuntamuodon jatkumisesta särkyvät. Ovatko pelko ja terrorismi tulleet jäädäkseen?

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511068873
Ilmestymisvuosi: 1982
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä2
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.