Meksiko kapinassa
19,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Meksiko kapinassa

Reed, John

Meksiko kapinassa on John Reedin (1887-1920), kuuluisan amerikkalaisen radikaalin ja lehtimiehen, parhaita teoksia; räjähtävän voimaksa kirja täynnä väriä, liikettä, kuolemaa ja elämisen riemua.
John Reed toimi Meksikon vallankumouksessa kirjeenvaihtajana, mutta toisin kuin useimmat muut lehtimiehet. Hän ratsasti kapinallisten riveissä, oli mukana verisissä taisteluissa, koki nälän ja janon auringon kärventämässä autiomaassa, asui savimajoissa kansan keskuudessa. Hän tutustui henkilökohtaisesti myös Francisco ”Pancho” Villaan, josta kirja sisältää upean, elävän henkilökuvan.

Meksiko ja sen kansa: hehkuva lämpö, rakkaus ja julmuus, askeettisuus ja sulous, karkeus ja sankaruus on saanut Reedistä mahtavan tulkin. Tällainen kirja syntyy vain kun kirjoittaja täysin samaistuu aiheeseensa, sisäistää kuvaamiensa ihmisten pyrkimykset, jakaa heidän tuskansa ja ilonsa.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511069357
Ilmestymisvuosi: 1982
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.