Quincas Vesikauhun kolme kuolemaa
25,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Quincas Vesikauhun kolme kuolemaa

Amado, Jorge

Tässä kirjassa Jorge Amado, Brasilian rakastetuin kirjailija, monumentaalinen jutunkertoja, aistinautintojen ja hupsuttelun mestari, elämän palvoja, kertoo huikaisevan tarinan miehestä, joka kuole kolme kertaa.

Viisikymmenvuotiaana Joaquim Soares da Cunha, tunnollisista tunnollisin virkamies, kuuliainen aviopuoliso ja perheenisä, jättää kaiken ja ryhtyy pummiksi Bahian pummien kirjavaan joukkoon. Kymmenen vuotta hän viettää mitä’ paheksuttavinta elämää, tuo lyömätön rommin juoja (siitä nimi Vesikauhu) ja korttipelin taitaja, kulkureitten kuningas, mies joka auttaa apua tarvitsevaa, lohduttaa, neuvoo, rakastaa ja tarvittaessa tappelee. Voi omaisten kauhua! Voi Quincasin ystävien määrää! Voi elämisen riemua! Ja onnellisin Bahian kaikista naisista on Quiteria Suurisilmä, jonka Quincas on ottanut vakituisekseen.

Mutta sitten tulee päivä ja yö, joina Quincasin perhe taas joutuu tekemisiin mustan lampaansa kanssa; ja nyt tapahtuu kummia, todella kummia…

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511070401
Ilmestymisvuosi: 1982
Kirjastoluokka: 8464 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.