Lastentarinoita
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Lastentarinoita

Bichel, Peter

Vuonna 1935 syntyneen sveitsiläisen Peter Bichelin kirjailijanlaatu on poikkeuksellinen ja jännittävä. Hänen kertomuksensa ovat lyhyitä, runollisia, keinoiltaan erittäin niukkoja, mutta avaavat huikaisevia näkymiä.

Kirja sisältää seitsemän kertomusta. Niiden päähenkilöitä ovat muun muassa mies, joka tietää että maapallo on pyöreä, mutta ei usko sitä, ja mies joka keksii oman kielen, ja mies, joka ei halua tietää mitään, ja mies joka kiven kovaan väittää ettei Amerikkaa ole olemassa; väitteelleen hänellä on myös hyvät perustelut.

Bichsel on rikkonut tavanomaisen ajattelun kahleet. Lastentarinoissa hän kuvaa asioita, joista voisi sanoa että ne eivät ole tosia mutta jotka ainutlaatuisen terävästi paljastavat asioita, jotka ovat tosia, meidän jokapäiväistä elämäämme. On sanottu että Bichselin mestaruuden ja hänen tarinoidensa viehätyksen salaisuus ei ole siinä mitä hän kertoo, vaan siinä mitä hän ei kerro, minkä hän jättää lukijan oivallettavaksi.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 951107041x
Ilmestymisvuosi: 1982
Kirjastoluokka: 844 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.