Valon enkeli
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Valon enkeli

Oates, Joyce Carol

Valon enkeli on amerikkalaista nykykirjallisuutta parhaimmillaan; väkevä, ajankohtainen, syvästi koskettava romaani, jonka kantavana teemana on hyvän ja pahan taistelu niin yksittäisessä ihmisessä kuin yhteiskunnassa.
Tärkeässä virassa toimiva Maurice Halleck on syyllistynyt virkarikokseen, ottanut vastaan lahjuksia, paljastumisen jälkeen hän kuolee oman käden kautta; niin ainakin on pääteltävissä kirjeestä joka löytyy hänen jäämistöstään.
Halleckin lapset, jo aikuisikään ehtineet Kirsten ja Owen, eivät kuitenkaan suostu uskomaan sen enempää isänsä syyllisyyteen kuin itsemurhaankaan; he ryhtyvät tutkimaan tapahtumien kulkua. Isän onnettomuuteen syyllisiksi epäiltyjen joukkoon joutuu pian myös heidän äitinsä.
Halleckin perheen dramaattisista kohtaloista Valon enkeli kasvaa kuvaukseksi koko länsimaisesta elämäntavasta. Hätkähdyttävästi Oates kuvaa sitä mitä on tapahtumassa meissä ihmisissä näinä aikoina, joina sanat hyvä, paha, oikeudenmukaisuus ovat menettämässä merkityksensä, muuttumassa käsittämättömiksi.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511072048
Ilmestymisvuosi: 1983
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.