Keijujen kuningas
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Keijujen kuningas

Tournier, Michel

Keijujen kuningas on Ranskan nykykirjallisuuden häikäisevimpiä saavutuksia, josta lyhyessä ajassa on tullut moderni klassikko.

Abel Tiffauges on pariisilaisen autokorjaamon omistaja, poikkeuksellisen pitkä ja vahva mies, joka rakastaa epäsovinnaista, rohkeaa Rachelia, hyvää ruokaa, valokuvaamista ja jumaloi lapsia. Sitten puhkeaa sota ja pian vangiksi jäävän Abel Tiffaugesin matka Hitlerin Saksan sydämeen alkaa. Monet ovat ne paikat joissa hän suorittaa työpalvelusta, kunnes hän joutuu Kaltenborniin, napolaan, lasten koulutuskeskukseen. Siellä romaanin tapahtumat huipentuvat ja saavat loppuratkaisunsa.

Ja kuten aina Tournierilla: kerronta etenee täysin realistisella tasolla, jännittävänä, yllättävänä ja vauhdikkaana; mutta mukana on koko ajan myös toinen taso. Tournier tutkii myytin ja todellisuuden suhteita, elämää myyteissä ja myyttien elämää meissä. Ja hän tekee sen tavalla, joka järkyttää, lumoaa, vangitsee.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511074474
Ilmestymisvuosi: 1984
Kirjastoluokka: 846 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä2
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.