Maailmanlopun sota
25,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Maailmanlopun sota

Vargas Llosa, Mario

Bahiaa, Koillis-Brasilian aroa koettelevat kuivuus ja nälkä. Tasavalta on tuonut oman rahansa, verot, henkikirjoitukset. Hämmennys viriää, ja köyhät alkavat huhuta vuodesta 1900: valkeat sammuisivat ja taivaalta sataisi tähtiä. Lopun aikojen liike syntyy salaperäisen, totisen Neuvonantajan ympärille, ja kaikkialta virtaa maatyöläisiä, naisia, João Saatanan kaltaisia rosvoja; tuhannet ahnehtivat pelastusta. Koska maan omistaa Hyvä Jeesus, he perustavat Canudosin vallatulle suurtilalle hänen valtakuntansa. Hallitus lähettää sotilaat, neljä kertaa, poliitikot käyttävät liikettä vehkeilyissään, mukaan ajautuu skottianarkisti Galileo Gall…
Tarinan raportoi 1902 sen silminnäkijä, lehtimies Euclides da Cunha. Mario Vargas Llosa on muokannut siitä monumentaalisen maailmankirjan, kuvan väkivallan ja valheen, nälän ja kumousten maailmasta, ihmisestä ja hurmoksesta.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 951107606x
Ilmestymisvuosi: 1983
Kirjastoluokka: 8463 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä2
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.