Hyv ja paha kylv
25,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Hyvä ja paha kylvö

Namora, Fernando

Köyhä viljelijä ja näkyjen näkijä Loas haaveilee muuliparista ja kukoistavasta pientilasta. Hän houkuttelee kumppanikseen vapaan kulkurin ja veijarin Barbaçasin, mutta rahan puutteessa on muulien sijasta tyydyttävä aasiin. Aasin osto epäonnistuu, onnistuu sitten, mutta osoittautuukin muuksi kuin oli aiottu, arvoitukseksi joka opettaa. Barbaças joutuu luomaan nahkansa moneen kertaan, katkomaan sorron näkymättömät verkot ja oppimaan Loasin rakkauden maahan. Loaskin muuttuu, oppii elämän monisyisyyttä ja vaimonsa Joanan arjen viisautta.
Fernando Namoran kuvamaailmassa Alentejon aurinko nuolee tasankoa tulellaan kuin hekumallinen kieli pyyhkisi alastonta vartaloa, antaa lakeudelle voiman ja siunauksen, huumaa rakastamana maata. Sielu ja askeleet hukkuvat tasangon valtavuuteen.
Hyvä ja paha kylvä yhdistää syvän humanismin huumoriin, maalauksellisen kerronnan elämän paljaaseen totuuteen. Tämä ylistyslaulu maatyöläisille luetaan Portugalin nykykirjallisuuden klassikoihin.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 951107704x
Ilmestymisvuosi: 1984
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.