Talo mr Biswasille
25,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Talo mr Biswasille

Naipaul, V. S.

Talo mr Biswasille -romaania pidetään V.S. Naipaulin pääteoksena. Itse hän on sanonut: "Kaikista kirjoistani tämä lienee minulle läheisin. Luulen myös että jotkut sen jaksot ovat hauskimpia mitä olen koskaan kirjoittanut."

Talo mr Biswasille onkin ehtymärön kuin elämä; julma ja lempeä, traaginen ja koominen, kertomisen riemua hehkuva kuvaus Trinidadista, kirjailijan lapsuudenmaisemista.

Sen monista henkilöistä ensimmäiseksi nousee mr Biswas, joka syntyi epäonnen merkki yllään, mutta joka voitti kohtalonsa ja yleni peräti oman talon omistajaksi Port of Spainiin.

Talo mr Biswasille on pitkälti omaelämäkerrallinen, sillä mr Biswasilla on esikuvansa Naipaulin isässä. Tässä romaanissa iloitaan ja itketään; ihmiset ovat lihaa ja verta niin hyveissään kuin paheissaan. Toisaalta sitä kasvaa esiin huimia ajatuskaaria vanhasta intialaisesta ajattelusta länsimaisen sivistyksen lupauksiin.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511080644
Ilmestymisvuosi: 1985
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.