Henkien talo
Ei saatavilla

Henkien talo

Allende, Isabel

Isabel Allenden esikoisromaanin myötä Latinalaisen Amerikan kirjallisuus on viimeinkin löytänyt naisen äänen, verevä ja voimakkaan, uudenlaisen.
Henkien talo on säihkyvä sukukronikka, värikkäitä vaiheita, rakkautta, murhetta. Tarina ulottuu vuosisadan alusta näihin päiviin. Välillä sitä kertoo Esteban Trueba, perusmacho, joka kohoaa suurtilalliseksi, pahantuulinen patriarkka, äksy senaattori. Mutta todellisia päähenkilöitä ovat suvun kolmen sukupolven naiset, Clara, Blanca ja Alba, joiden kaikkien nimet merkitsevät valoa. He hallitseva sokkeloisen talon sopukoita, yhdistävät kirjavaa sukua, ihmeparantajia, hampuuseja, kolmea sukupolvea maatyöläisiä, kansanvillitsijöitä. Menetetyn kotimaansa ja oman sukunsa vaiheista Isabel Allende punoo uskomattoman ja toden tarinan, jossa on kaikki: puut ja pedot, ahdistus ja nauru, Jumala ja ruoka, luokkataistelu ja intiaaninoitien salaisuudet.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 951108478x
Ilmestymisvuosi: 1985
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.