Vakoilijan tytär

Evans, Peter

Lordi Henry Child on arvostettu valuuttaspesialisti ja oikea brittiläisen yhteiskunnan tukipylväs – kunnes hän yllättäen loikkaa Moskovaan.
Lady Pandora Child on menestyvä valokuvamalli, filmitähti ja seurapiirien keskipiste. Mutta hänen aistillinen kauneutensa kätkee isän petoksen ja paon jättämät arvet.

Nilus Dollski, demoninen elokuvaohjaaja, on yhtä kuuluisa naisjutuistaan kun nerokkaasta työstään. Mutta miksi häntä houkutellaan loikkaamaan länteen?
Mulder Khor on KGB:n sisäasiainosaston kovaotteinen ja kunnianhimoinen pää, joka ei kaihda mitään keinoja vallassa pysyäkseen. 
Valentin Buikov, KGB-päällikkö, on maailmaa tunteva, sivistynyt mies, jonka rakkaussuhde kuitenkin kylvää kuolemaa rautaesiripun molemmin puolin.

Näiden henkilöiden ympärille punoutuu piinaavan jännittävä juoni, joka kuljettaa lukijan Moskovasta Lontooseen, Leningradista Venetsiaan, Val d’Iserestä Englannin maaseudulle – ja koko ajan ote kiristyy

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511085980
Ilmestymisvuosi: 1986
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 9
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.