Rakkaus ja varjo

Allende, Isabel

Isabel Allenden edellinen teos Henkien talo oli maailmanmenestys. Rakkaus ja varjo vahvistaa hänen asemansa rikkaan latinalaisamerikkalaisen perinteen välittäjänä sekä Chilen historian ja nykypäivän kuvaajana.

Nuori toimittaja Irene Beltrán pestaa apulaisekseen Francisco Lealin, työttömän psykologin. Tämä tapahtuma muodostuu käännekohdaksi Irenen elämässä: siitä alkaa muutosten sarja, kasvu yhteiskunnalliseen tietoisuuteen – ja rakkauteen. Raju havahtuminen diktatuurin kulissien takaiseen todellisuuteen käynnistää myös sisäisen vallankumouksen. Irene vieraantuu entisestä maailmankatsomuksestaan – ja rakastetustaan Gustavosta, sotilaasta. Irene ja Francisco elävät keskellä värikästä ihmisjoukkoa: heidän rakkaustarinaansa lomittuu muita tarinoita, joissa vilisee suvun sekopäitä, lehtimaailman kummajaisia, sivukatujen pikkupaholaisia, viisaita kansanihmisiä, sotilaita ja aatetovereita.

Kaiken hilpeyden ja leikinlaskun takaa avautuu toinen todellisuus: epätoivon Chile, jossa perheet hajoavat ja ihmiset katoavat… Pelkoa ja surua vahvemmaksi kasvaa kuitenkin rakkaus – voima, jolla on elämä puolellaan.
Tässä romaanissa riemu kuplii ja todellisuus saa sädehtivät värinsä unesta, tarusta, fantasiasta… Isabel Allende puolustaa väkevästi pienen ihmisen suurta unelmaa.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511086006
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 8463 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä3
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.