Punakristalli
Vain myymälästä

Punakristalli

Francis, Clare

Tiheää jännitystä! Jäntevä trilleri vaarallisten terroristien toiminnasta ja kaappausdraamasta, joka kääntyy taisteluksi elämästä ja kuolemasta.

Gabriele Scroederista tulee terroristi olosuhteitten sanalemana, kun hän joutuu poliisien nöytyyttämäksi rajussa opiskelijamellakassa Vietnamin sotaa vastaan keväällä 1968.


Gabriele hakee oppinsa Pariisista ja Italiasta ja palaa Englantiin. Pian rauhallisessa esikaupungissa räjähtää poliisikomentajalle tarkoitettu pommi hänen vaimonsa käsiin. Nuori poliisi Nick Ryder Erikoisosastolta muuntautuu opiskelija-aktiviiviksi ja tutustuu italialaisena lehtinaisena esiintyvään Gabrieleen. Uuden pommioperaation yhteydessä totuus paljastuu kummallekin. Alkaa piiloleikki, johon vedetään rikas, kommuunikokeiluihin maatilan ostanut Victoria Danby, hänen lapsuudenystävänsä Caroline ja tämän aviomies, oikeuskansleri Sir Henfry Northcliff.

Harhaanjohdetun Victorian avulla Gabrielen Kristalliryhmä tekee suurimman kaappauksensa, jonka hurja loppunäytös esitetään Victorian maatilalla. Eikä siinä kaikki, lopullinen välienselvittely Nickin ja Gabrielen välillä on vielä käymättä...

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511087975
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta2
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.