Masurkka kahdelle kuolemalle

Cela, Camilio Jose

Masurkka kahdelle kuolemalle on espanjalaisen ja eurooppalaisen kirjallisuuden suuria romaaneja: kirja johon mahtuu koko ihmiselämän loisto ja häväistys, komiikka ja traagisuus, seksuaalisuus ja julmuus, villi mysteeri ja järkkymätön lainalaisuus.

Cela kertoo omasta kotiseudustaan. Kerronnasta huokuva lämpö ja rakkaus ihmisiä ja elämää kohtaan on vaikuttavaa, upeaa ja tarttuvaa; kuitenkaan Cela ei suinkaan sulje silmiään henkilöittensä vioilta, yhteiskunnan epäoikeudenmukaisuudelta, muutoksen välttämättömyydeltä. Lázaro Codesalin tappaa Marokossa Tafersit-heimon mauri, ihana Benecia ei osaa lukea eikä kirjoittaa, Sardiinin ilotalossa soittaa entinen pappisseminaarilainen, Ramona-neiti perii isältään mustan Packardin ja valkoisen Isotta-Franchinin, mutta ei viitsi ajaa autojaan edes ulos tallista, Buciñorin Pyhän Mikaelin papin perässä juoksevat naiset kuin keväiset kissat, Dolores on yksikätinen, Don Benigno mustasukkaisuudesta sairas, Laiska-Moncholla on entisajan tutkimusmatkailijan otteet.Mutta kaiken kaikkiaan maailma on kaunis, ihmiset hurmaavan mielenkiintoisia.

Masurkka kahdelle kuolemalle on täynnä elämää, naurua ja itkua, syntymistä ja kuolemaa. Yksityisistä kohtaloista kasvaa ihmisen osa, yksittäisistä tapahtumista kansakunnan historia.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511088343
Ilmestymisvuosi: 1985
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.