Naisia joen maisemissa

Böll, Heinrich

Naisia joen maisemassa on vuonna 1985 kuolleen Nobel-kirjailija Heinrich Böllin viimeinen romaani: kertomus vallasta ja valtaa käyttävistä miehistä: päähenkilöiksi nousevat kuitenkin naiset, heidän vaimonsa ylellisissä kodeissaan. Nämä naiset asuvat Bonnin loisteliaissa huviloissa, joista avautuu upea näköala ohi lipuvalle Reinille.

Ulkoisesti heidän elämästään ei puutu mitään: heillä on rahaa, tyylikkyyttä, näkyvä asema saksalaisten seurapiirien huipulla. Miehiensä mukana Erica Wubler ja Eva Plintkin ovat joutuneet seuraamaan mitä politiikka on, miten talouselämää johdetaan. He tietävät miten ura luodaan ja totuus selitetään niin kuin se parhaalta näyttää. Petos vaatii uuden petoksen, salaisuus pakottaa uuteen salaisuuteen.

Kaikki eivät tähän peliin kuitenkaan suostu, mutta heidän osansa ei ole helppo.

Tässä romaanissa kiteytyy Böllin tinkimätön pyrkimys rehellisyyteen. Naisia joen maisemassa on ravisteleva kuvaus vallan huipulta, kertomus oikeuden etsijöistä ja tunnottomista saalistajista; tilitys ihmisyydestä ja sen katoamisesta; yleispätevä analyysi vallan mekanismeista kaikkialla maailmassa.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511088491
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.