Äitini tarina

Inoue, Yasushi

Yasushi Inoue on Japanin eturivin kirjailijoita, tyylin taitaja, ihmisen mestarillinen kuvaaja. Hänen keskeisiä teemojaan on yksinäisyys, elämänsä tarkoitusta etsivän ihmisen kamppailu. Äitini tarina on hieno, toteavan realistinen, samalla herkän lyyrinen kuvaus vanhenemisesta, siitä kuinka ihminen vähä vähältä pyyhkii pois mennyttä elämäänsä. Mitä hän muistaa, tai haluaa muistaa, on läheistenkin vaikea ymmärtää. Se ei noudata ulkopuolisten käsityksiä. Vuosikymmenien avioliitto ja rakastettu aviomies unohtuvat. Ajatus vaeltaa vapaana, näennäisestä sovinnaisuudesta piittaamattomana se etsii ja valitsee kiintopisteensä.
Sitten "poissaolo kaiken sen luota josta pitää" menettää merkityksensä, lapset, ympäristö iloineen ja suruineen - matka ihmisen perimmäiseen yksinäisyyteen on alkanut.
Äitiä kuvatessaan Inoue kasvattaa esiin myös lasten elämän ja heidän keskinäiset suhteensa. Inoue ei kaunistele ihmisiään, mutta hän ymmärtää heitä: niin vanhenevaa äitiä kuin omaisia, joiden myötä tunto ja aika eivät aina riitä.
Äitini tarina on väkevä matka ihmisen sisimpään; romaani jossa liikutaan ihmiselämän salaperäisimmillä alueilla, viimeisillä vyöhykkeillä.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511090178
Ilmestymisvuosi: 1986
Kirjastoluokka: 8495 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.