Sirkusyt
25,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Sirkusyöt

Carter, Angela

Onko hän totta vai onko hän tarua? Lontoo haukkoo henkeään katsoessaan Fevversiä, uskomatonta aerialistea, Cockney Venusta, joka lentää, osaa tehdä volttinsa kuin viivytellen, fiuu! pakarat mastossa, voisi sanoa, purppurasiivillä jotka eivät voi olla totta. Vai voivatko?

Nuori reportteri Jack Walser aikoo suoda Fevversille kunnian aloittaa juttusarjan maailman suurista humpuukeista. Hän kuuntelee ja erittelee, mutta huumaantuu samppanjasta, Fevversistä ja tämän anarkistisen uskotun ja pukijan Lizzien noitatempuista ja pestautuu klovniksi Eversti Kearneyn sirkuksen matkaan Pietariin ja Siperian halki. Siinä vasta matka! Norsuja, tanssivia tiikereitä ja koulutettuja apinoita, voimamies ja prinsessa, viimein jopa naisten rangaistussiirtola ja suomalaisugrilaisen heimon šamaani...Tässä gargantuamaisessa leikkien kisassa Walser kieputetaan irti miehisistä itsestäänselvyyksistä ja varmuuksista, uuden vuosisadan naisen arvoiseksi.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511091360
Ilmestymisvuosi: 1986
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä2
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.