ja hän kiitti jumalia

ja hän kiitti jumalia

Adler-Olsen, Jussi

Peter de Boer on häikäilemätön ekonomi, menestyvä ja kadehdittu liikemies. Hän on erikoistunut ajamaan yrityksiä vaikeuksiin ja lopulta kaatamaan ne - tai ainakin ajamaan ne pilkkahintaan  kilpailijan syliin. Hänen oma yrityksensä sen sijaan kukoistaa, ja jokainen sen rekrytointi-ilmoitus tuottaa satoja hakemuksia. 27-vuotias Amsterdamin punaisten lyhtyjen keskellä kasvanut Nicky uskoo elämänsä suurimman hetken koittaneen: hän on yksi niistä kolmesta, jotka saavat mahdollisuuden näyttää kyntensä. Nyt hänelle on avautunut tilaisuus näyttää sekä itselleen että muulle maailmalle, etteivät vuosien kituuttaminen ja opiskelu menneet hukkaan. Maine, kunnia ja
suuret rahat ovat hänen ulottuvillaan.
Nicky ei kuitenkaan tiedä kaikkea... ei esimerkiksi sitä että de Boerin taustalla häärivät irakilaiset vallankumoukselliset... ja että hän itse joutuu ensin panttivangiksi ja päätyy lopulta Jaavan saarelle, jossa tämän kovan leikin loppunäytös esitetään.  Jussi Adler-Olsenin toinen suomennettu, runsaasti kiitetty trilleri, johon kuten ensimmäiseenkin (Aakkostalo, 2001) on elokuvaoikeudet varannut Just Betzer-yhtiö.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9512062968
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.