Ragtime
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Ragtime

Doctorow, E. L.

Ragtime on viime vuosien sensaatiomaisimpia amerikkalaisia romaaneja. Se ilmestyi vuonna 1975 ja herätti oitis valtavaa huomiota koko englantiapuhuvassa maailmassa ja pian siitä puhuttiin kaikkialla.

Ragtime on kuvaus ajasta jolloin soitettiin ragtimea, ilosita kulmikasta musiikkia. Kahdeskymmenes vuosisata oli vielä nuori. Ragtime on kirja amerikkalaisista tuossa ajassa, Amerikan rikkaimmasta miehestä John Pierpont Morganista, autokuningas Henry Fordista, Sigmund Freudista hänen amerikan-matkallaan, kahlekuningas Harry Houdinista, anarkisti Emma Goldmanista, ja pianisti Coalhouse Walkerista jonka epätoivoinen yhden miehen sota oikeudenmukaisuuden puolesta oli tuomittu häviöön. Ja Ragtime on kirja nimettömistä amerikkalaisista noina armon vuosina.

Ragtime on yhdellä kertaa hykerryttävän hauska ja viiltävän traaginen, iloisen pinnallinen ja syvä, totinen ja viekasteleva, totta ja valhetta. Se on uskomaton kuvakirja jossa ei ole ainuttakaan kuvaa. Se on kirja joka on ansainnut menestyksensä.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513036561
Ilmestymisvuosi: 1982
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.