Patagonia, Patagonia
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Patagonia, Patagonia

Chatwin, Bruce

Bruce Chatwinin kiinnostus Patagoniaa kohtaan heräsi varhain - miten, se kerrotaan tässä kirjassa - ja kylmän sodan aikana, jolloin hän oli koulupoika, hän valitsi ystävineen Patagonian siksi paikaksi, mihin paeta ydinsodan syttyessä. Joulukuussa 1974 hän lähti paikan päälle metsästämään lapsuutensa romanttisia kuvitelmia.
Mutta mitkään kuvitelmat eivät voine olla niin hurjia kuin se todellisuus jonka hän sieltä löysi.

Patagonia on kautta aikojen ollut "maailman ääri", rikollisten ja väärinymmärrettyjen pakopaikka, ja tästä kirjasta voisi päätellä, että sinne ovat aikojen saatossa muuttaneet kaikki maailman kummallisimmat ja hupaisimmat ihmiset.

Chatwin ei lähtenyt matkaan tyhjin taskuin. Hänellä oli eväinään laaja Patagonia-tietous, ja kun hän sen lisäksi etsi käsiinsä jos jonkinlaisia asiantuntijoita, tuloksena on todellinen tarujen ja tietojen aarreaitta. Luuletko tietäväsi, mistä ihmissuku on lähtöisin? Tai miten Butch Cassidyn ja Sundance Kidin tarina päättyi? Tai mistä Shakespearen Myrsky ja Coleridgen Vanha merimies saivat innoituksensa? Oletko kiinnostunut noituudesta, sukupuuttoon kuolleista nisäkkäistä tai vanhoista merimiesseikkailuista? Tämän kirjan luettuasi tiedät siitä kaikesta paljon enemmän.

Matkakirjallisuus on kiehtova kirjallisuudenala, jota ei viime vuosikymmeninä ole liian paljon viljelty. Bruce Chatwinin Patagonia, Patagonia on ilahduttava osoitus siitä, että se kaikesta huolimatta elää ja voi hyvin.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513055175
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 484

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.